sâmbătă, 29 iunie 2013

O EXCURSIE DE NEUITAT

În perioada 7-8 iunie 2013, elevii claselor a III-a şi a IV-a, însoţiţi de doamnele lor profesoare s-au bucurat de o mini-excursie pe traseul Buzău-Verneşti-Salina Prahova-Poiana Pinului-Buzău.
Prima oprire  a fost la Ferma de Struţi de la Verneşti unde cei mici au fost primiţi cu mare drag de către gazde, au văzut pentru prima dată struţi şi ouăle acestora şi au intuit tactil-kinestezic diverse animale şi păsări de curte.
Fiind o zi călduroasă, şcolarii au primit cu mare bucurie coborârea în Salina Unirea din Slănic Prohova, aflând istoria acesteia, intuind statuetele sculptate în sare şi profitând din plin de spaţiul de joacă.
Cazaţi la tabăra din Poiana Pinului, seara, elevii clasei a IV-a i-au invitat pe colegii lor mai mici la o mini-petrecere, sărbătorind astfel absolvirea ciclului primar.
A doua zi, copiii s-au bucurat de spaţiul de joacă amenajat în tabără şi au făcut o drumeţie până la Mănăstirea Ciolanu, loc în care fiecare dintre ei s-a rugat pentru sufletul lui, dar şi a celor dragi, gândindu-se cu siguranţă la familiile lor şi la revederea ce se apropia cu paşi repezi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu