duminică, 14 octombrie 2012

UN VIS ÎMPLINIT

Una din modalităţile de informare şi relaxare a elevilor instituţiei noastre este urmărirea emisiunilor radio care surprind şi prezintâ diverse aspecte, de la ştiri la cultură sau teme religioase. Această activitate are un rol important nu doar în dezvoltarea culturii generale a acestora, ci şi în antrenarea memoriei şi a anumitor aptitudini actoriceşti, copiii preocupându-se de imitarea tonalităţii şi inflexiunilor vocii anumitor prezentatori.


Săptămâna ce tocmai s-a încheiat, elevii noştri au avut parte de o mare bucurie. Un vis li s-a împlinit. Moderatorul emisiunii "Chatway 2 Heaven" de la Radio România 3 Net, Daniel Bîrlă, le-a făcut o scurtă vizită şi le-a vorbit despre modul în care se realizează o astfel de emisiune. Astfel, aceştia au avut ocazia să îl cunoască şi personal, nu numai prin intermediul undelor radio. 


Foarte entuziasmaţi, copiii s-au întrecut în "a da o probă radio" şi în a-i adresa numeroase întrebări din domeniul profesional, dar şi personal. Cu greu l-au lăsat să plece, furându-i promisiunea că va reveni în curând şi va petrece mult mai mult timp cu ei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu