luni, 4 iunie 2012

MICI ARTISTI PE MARI SCENE

16 mai 2012, zori de zi - pregătiri, emoţii, speranţe, drum lung... Şase membri ai Grupului Vocal Minuni împreună cu trupa de teatru Vodevil, însoţiţi de profesorii lor coordonatori Sorina Dumitraşcu, Nicoleta Vlad şi Valentina David pornesc la drum... Destinaţia: Cluj-Napoca.

Este a doua participare a liceului nostru la Festivalul Cultural Miraje, festival care anul acesta s-a desfăşurat în perioada 16-17 mai.

După un drum obositor, în prima seară au urcat pe scenă cei mai mici membri ai delegatiei, "minunile" care ne încântă de fiecare dată cu glasurile lor cristaline. Aceştia au susţinut un minirecital, interpretând melodiile "Toţi copiii lumii", "Clipa de muzică" şi un binecunoscut cântec pentru copii al maestrului Tudor Gheorghe, "Mama coace pâine".


În cea de-a doua seară a festivalului, emoţiile şcolarului şi metodica modernă de predare-învăţare au fost puse în scenă de către trupa de teatru Vodevil prin intermediul piesei "Un pedagog de şcoală nouă", adaptare după Ion Luca Caragiale.


Iar Bianca Urban a interpretat în aplauzele furtunoase ale publicului melodia Sarei Connor, "Just one last dance".


Însă aceste zile nu au fost pline doar de emoţii, ci şi de experienţe noi şi vizite, în ciuda vremii nefavorabile. Astfel, delegaţia noastră a vizitat Liceul pentru Deficienţi de Vedere din Cluj-Napoca şi câteva puncte turistice ale acestui oraş, Salina de la Turda şi Cetatea Sighişoarei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu